سیر سیاه برای چی خوبه 7

خواص سیر خام و پخته؛ تفاوت‌ها، فواید و نکات مهم برای سلامتی ایمنا

با این حال، سیر به طور کلی در درمان‌های سنتی مختلف برای برطرف کردن نگرانی‌های افراد در مورد سلامت جنسی بسیار پرطرفدار است. در فرآیند تخمیر، ترکیبی به نام آلیسین که بوی تند سیر را شکل می‌دهد، به ترکیبات آنتی‌اکسیدانی مانند آلکالوئیدها و فلاونوئیدها تبدیل می‌شود. به همین دلیل، سیر سیاه سرشار از آنتی‌اکسیدان است و می‌تواند به محافظت از سلول‌های بدن در برابر آسیب‌های اکسیداتیو کمک کند.

در سیر سیاه طعم تند سیر از بین رفته و طعم آن مانند میوه های خشک شیرین است و بافت ژله مانندی دارد. مواد مغذی سیر سیاه چند برابر بیشتر از سیر سفید است.این محصول را می توان به راحتی خام مصرف کرد. مواد مغذی این سیر با سیر معمولی متفاوت است و فواید متفاوتی برای سلامتی دارد. البته سیر سیاه از محصولات خوراکی رایج به شمار نمی‌رود، زیرا تولید آن دشوار و پرهزینه است. بر اساس تحقیقات انجام شده، مصرف سیر سیاه در بهبود آرتروز بسیار موثر بوده و همچنین در سلامت استخوان در زنان یائسه که به پوکی استخوان مبتلا هستند، نقش دارد.

هر چند آلیسین کمتر می شود ولی به جای آن آنتی اکسیدان ها که خواص مفیدی در پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری ها دارند در سیر سیاه ۴ تا ۵ برابر افزایش می یابد! طبق تحقیقات فرآیند تخمیر و تبدیل سیر تازه به سیر سیاه باعث بهبود خواص آن برای بدن انسان می شود. به علاوه تبدیل آلیسین به آنتی اکسیدان ها باعث می شود بوی بد سیر از بین برود. از دیگر خواص سیر سیاه این است که از طریق خواص آنتی اکسیدانی خود، نقش مهمی در کاهش التهابات و همچنین تقویت سیستم ایمنی بدن ایفا می‌کند. سیر سیاه این کار را با جلوگیری از فعالیت رادیکال‌های آزاد که سبب آسیب سلولی می‌شوند، انجام می‌دهد.

افراد زیادی برای مشاهده خواص سیر سیاه آن را در صبح با معده خالی می خورند تا از خواص درمانی آن بهرمند شوند. شما می توانید صبح با معده خالی این سیر را رنده کنید و داخل اب حل کنید تا بتوانید از خواص خوب آن بهرمند شوید. سیر سیاه برای تقوسیت سیستم ایمنی بدن و تقویت عملکرد سلول های ایمنی بدن لازن است و شما می توانید با خوردن سیر سیاه با معده خالی به کاهش وزن و تصیفه خون و رفع ناراحتی معده کمک کنید. این مواد، می‌توانند مزایای متعددی برای سلامت بدن به همراه بیاورند و در ادامه تنها چند مورد از این خواص و مزایای مصرف سیر سیاه را با یکدیگر مرور می‌کنیم.

مصرف آن باعث تحریک رشد موها و بهبود سلامت پوست سر شده و تقویت ریشه‌های مو و جلوگیری از ریزش موها را به دنبال دارد. خواص ضد التهابی و ضد قارچی روغن سیر سیاه به کاهش التهابات پوست سر و مشکلات مرتبط با قارچ‌ مویی مانند قارچ سبورئیک کمک می‌کند. سیر خواص گرمی دارد که باعث تقویت گرمای داخلی بدن می‌شود و به خوبی در تقویت سیستم ایمنی و مبارزه با عفونت‌ها و بیماری‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

این امر باعث می‌شود که بدن به جای ذخیره چربی، از قند و چربی به عنوان منبع انرژی استفاده کند. همچنین، سیر سیاه با کاهش اشتها و ایجاد احساس سیری طولانی‌تر، مانع از پرخوری و مصرف کالری اضافی می‌شود. سیر سیاه به دلیل طعم دلپذیرتر و خواص دارویی قوی‌تر، امروزه به عنوان یک ماده غذایی پرطرفدار در رژیم‌های غذایی سالم شناخته می‌شود.

به گونه ای که آنتی اکسیدان‌های موجود در این ماده تاثیر مهمی بر سطح انرژی، جریان خون و دیگر عناصر مهم در فعالیت جنسی خواهد داشت. همچنین بر اساس بعضی تحقیقات، سیر سیاه به عنوان یک منبع غنی از منیزیم و روی کمک شایانی به درمان زود انزالی می کند. با توجه به پژوهش‌ها، تجمع یک ترکیب پروتئینی به نام «آمیلوئید بتا» باعث التهاب در مغز می‌شود و خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را افزایش می‌دهد. یک مطالعه با آزمایش روی موش‌ها نشان داده که سیر سیاه می‌تواند التهاب مغز ناشی از آمیلوئید بتا را کاهش دهد و حتی حافظه‌ی کوتاه‌مدت را هم بهبود ببخشد. در مطالعه‌ی دیگری هم دیده شده عصاره‌ی سیر سیاه از ایجاد اختلال در حافظه پیشگیری می‌کند.


خرید سیر سیاه بایادی
خرید سیر سیاه دیجی کالا
مضرات سیر سیاه
خواص سیر سیاه برای زنان
نحوه مصرف سیر سیاه برای کبد چرب
قیمت سیر سیاه
خواص سیر سیاه در طب سنتی
خواص سیر سیاه برای معده
طرز تهیه سیر سیاه برای لاغری
سیر سیاه برای لاغری نی نی سایت